Vegetarische maaltijdsoep

Ingrediënten:

-      2 courgettes

-      5 middelgrote wortels

-      2 paprika’s (rood of geel)

-      Het groen van 2 stuks prei

-      ¼ knolselder

-      3l groentebouillon

-      250 g glutenvrije pasta

 

-      1 eetlepel ui- en knoflookolie 

Bereidingswijze:

Begin met de groenten te wassen en snij ze vervolgens in de gewenste grootte, het mogen redelijk grote stukken zijn. Doe de olie in de pan en voeg hieraan ongeveer 50ml water aan toe. Voeg daarna de wortel, paprika en knolselder toe. Laat deze even stoven en voeg dan de rest van de groenten toe. Stoof alle groenten aan gedurende ongeveer 5 minuten en voeg dan de groentebouillon toe, laat dan 10 minuten pruttelen. Voeg daarna de pasta toe en laat deze garen volgens de tijd die op de verpakking staat. Kruid naar eigen smaak met peper en zout en andere kruiden indien gewenst.

 

SMAKELIJK!

Reactie schrijven

Commentaren: 0