Kruidenbrood (met olijven)

Ingrediënten:

-      150 gram zwarte olijven

-      3 eieren

-      100 ml lactosevrije melk

-      100 ml olijfolie

-      120 gram rijstmeel

-      60 gram kleefrijstmeel (ketanmeel)

-      1 zakje bakpoeder

-      100 gram geraspte kaas

-      50 gram kappertjes

-      2 handjes fijngehakte basilicum

 

-      Zout en peper

Bereidingswijze:

Cakevorm, licht ingevet en bestrooid met wat bloem of een siliconenvorm, die hoeft niet ingevet te worden. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de tomaten in kleine stukjes. Klop in een ruime kom de eieren los met de melk en de olie. Voeg de bloem, het bakpoeder, stukjes tomaat, de kaas, de kappertjes, het basilicum en wat zout en peper toe.

 

Meng alles goed door elkaar en schep het in de cakevorm. Bak de cake 50 minuten in het midden van de oven. Laat de cake iets afkoelen voordat hij uit de vorm wordt gestort.

 

SMAKELIJK!

Reactie schrijven

Commentaren: 0