Ontbijtmuffin 2

Ingrediënten:

  • 100 g havermout
  • 120 g lactosevrije yoghurt
  • 1 koffielepel ahornsiroop
  • 50 g blauwe bessen
  • 1 banaan
  • 1 ei
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 20 g walnoten
  • Kaneel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200° C. Hak de noten grof, zodat deze niet te groot zijn. Prak de banaan fijn en voeg nadien alle andere ingrediënten toe. Meng alles goed door elkaar en vul nadien muffinvormpjes (vul ze voor ¾). Bak de muffins gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven. Haal ze uit de oven en laat afkoelen. Serveer eventueel met nog wat extra lactosevrije yoghurt en blauwe bessen.

 

SMAKELIJK!

Reactie schrijven

Commentaren: 0