Paprikasalsa

Ingrediënten:

  • ¼ stuk rode paprika
  • ¼ stuk gele paprika
  • 4 el lactosevrije platte kaas (ongezoet)
  • (pikante) paprikapoeder naar smaak
  • Optioneel: chilipoeder naar smaak
  • fijngehakte peterselie voor de afwerking

 

 

 

 

 

 

Bereidingswijze:

Verwijder de inhoud van de paprika’s en spoel deze af onder koud water. Neem ¼ van de rode en de gele paprika en snijd deze in kleine blokjes. Schep de platte kaas in een klein kommetje. Voeg hierbij de kleine stukjes paprika en meng onder de lactosevrije platte kaas (eventueel kan je het geheel ook fijnmaken met een staafmixer). Voeg het paprikapoeder (naar smaak) toe en meng onder het mengsel. Indien een pikante salsa gewenst is, kan er eventueel chilipoeder worden toegevoegd. Werk het mengsel af met fijngehakte peterselie.

 

SMAKELIJK!

Reactie schrijven

Commentaren: 0